Sledujte nás

Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Mezisoučet:
sleva:
Dárkový poukaz:
Celkem:

Expresní platební metody

Použijeme vaši adresu uvedenou na PayPalu. Na základě této adresy bude vypočítán také poplatek za doručení.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Zachovejme historii a vytvořme společně znovu Notre-Dame

Aktualizováno: Nov 01, 2020
Zachovejme historii a vytvořme společně  znovu Notre-Dame
Ohlašujeme mimořádnou kampaň na podporu Notre-Dame de Paris. Veškeré zisky z prodeje zboží v příštích 48 hodinách budou převedeny na fond Friends of Notre-Dame, oficiální fond katedrály, ze kterého bude financována její obnova

Toto není komerční kampaň. Více než 100 000 akupresurních setů vyrobených společností Pranamat ECO našlo své rodiny ve Francii. Upřímně soucítíme s našimi partnery, zákazníky a všemi milovníky krásy.

Umíme se vcítit do pocitů těch, kteří dokážou docenit skutečnou hodnotu tohoto historického, kulturního a architektonického mistrovského díla. Víme, jak důležité je obklopit se krásou, jak důležité je zachovávat krásu, jak důležité je pamatovat si a ctít svou historii.

Pranamat ECO je značka, pro kterou jsou toto základní hodnoty. A víme, že naši zákazníci a přátelé sdílejí naše hodnoty, takže podpořme Notre-Dame společně!
Máte šanci se zapojit – a získat za skvělou cenu wellness nástroj, který vám změní život, ale také podpořit renovaci tohoto historického mistrovského díla – Notre-Dame de Paris.
Abychom získali více finančních prostředků, nabízíme slevy až do výše 25 %. Tato nabídka bude platná 48 hodin. Veškeré výnosy z tohoto prodeje budou převedeny přímo do fondu obnovy.
Čím více lidí se o tom dozví, tím více příspěvků shromáždíme.


UPD 18.04.2019

Získali jsme příspěvek 32 173 €! Této benefiční akce se zúčastnili lidé z celého světa! Kanada, Rusko, Bělorusko, Kazachstán, Japonsko, Estonsko, Švýcarsko, Spojené království, USA, Německo, Rakousko, Lotyšsko, Česká republika, Maďarsko a Irsko.
Každý cent, který jste zaplatil, půjde přímo na obnovu Notre-Dame de Paris. Děkujeme za vaši účast! Katedrála Notre-Dame de Paris je skvělou památkou gotické architektury, důležitou součástí světové kultury, svědkem a účastníkem téměř 900 let historie a každoročně ji navštěvuje 14 milionů lidí.
Děkujeme, že jste se zúčastnili charitativního projektu společnosti Pranamat ECO a podpořili tuto světově významnou architektonickou památku.