Sledujte nás

Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Mezisoučet:
sleva:
Dárkový poukaz:
Celkem:

Expresní platební metody

Použijeme vaši adresu uvedenou na PayPalu. Na základě této adresy bude vypočítán také poplatek za doručení.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Nejen materiály ECO®!

Aktualizováno: Jun 08, 2021
Nejen materiály ECO®!
Jak víte, PRANAMAT ECO je ekologický produkt a ekologie pro nás znamená mnohem víc než 3 písmena v názvu.

Dalším krokem k udržitelnější výrobě je to, že každá masážní podložka a polštář PRANAMAT ECO jsou nyní vyráběny pouze ze zelené energie z obnovitelných zdrojů.

PRANAMAT ECO od svého založení v roce 2009 vytváří přidanou hodnotu, pokud jde o dopad na životní prostředí. Proto je náš obchodní model založen na hodnotách ekologie a udržitelnosti.

Výrobky PRANAMAT ECO jsou vyrobeny ze 100% ekologických materiálů a disponují certifikací OEKO-TEX. Složení: len, bavlna, kokosové vlákno a pohankové slupky (které jsou jinak druhotnou surovinou).

A co plast? Masážní prvky PRANAMAT ECO jsou vyrobeny z plastu HIPS, který je nejšetrnější k životnímu prostředí. Jeho výrobní proces emituje o 43% méně znečišťujících látek, spotřebovává o 30% méně elektřiny a 42% méně vody ve srovnání s jinými typy plastů. Navíc je recyklovatelný a může být vzkříšen k druhému životu a to i ve zcela stejné podobě lotosu!

Místo toxického lepidla používáme k základu techniky připevnění masážních prvků tepelnou adhezi.

Všechny materiály dovážíme pouze ze zemí EU. To nejen pomáhá zajistit kvalitu, ale také přispívá ke snížení stopy CO2 během přepravy.

Zaměřujeme se na profesionální a etické produkty, takže veškerá naše produkce je lokální. Sami se o každý detail staráme už 12 let.

Abychom se co nejvíce přiblížili k #nulovýodpad, v roce 2018 jsme se vzdali průhledné plastové krabice v balíčcích. Krabice PRANAMAT ECO jsou nyní vyrobeny ze 100% recyklovatelného papíru a jsou biologicky odbouratelné. Od roku 2019 jsou vyrobeny z recyklovaného papíru také pokyny k použití.

Výběrem produktu PRANAMAT ECO si můžete být jisti, že:
✅investujete do zdravotního produktu šetrného k pokožce, který neobsahuje škodlivé látky;
✅jeden produkt vám bude sloužit mnoho let, i když je intenzivně používán;
✅podpoříte etickou výrobu v Evropě;
✅vybíráte to nejlepší nejen pro sebe, ale i pro planetu.