Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Pokračovat v nákupu

Váš košík

Isabellčík Štěpánek
Pranamat ECO
Nov 10, 2021
Pranamat ECO
Pranamat je skvela pomucka. Svou prvni podlozku jsem si koupila jiz v unoru 2017 a od te doby se moje sbirka rozsirila (prozatim) na 4 kousky. A urcite budu do budoucna svou kolekci jeste rozsirovat.
- klasickou podlozku a polstar pouzivam na mnoho zpusobu:
1) bud hned rano po probuzeni na zatuhle svalstvo z nevhodne postele, zrelaxuje me a pripravi na nadchazejici den
2) nebo kdyz vecer nemohu usnout - krasne prohreje a uvolni svaly a opravdu zacnu usinat
3) ci po 40km prochazce po horach skvele uvolni a zrelaxuje unavena chodidla
…a mnoho mnoho dalsich vyuziti…
- malou cestovni podlozku Pranamat micro vozim s sebou po svete na dovolene - je to skvely, velice uzitecny a skladny spolecnik na cesty - tento rok mi velice pomahala treba na Islandu - pri rizeni jsem ji mela porad za zady.
- a krasnou zelvicku jsem dostala jako darek k nakupu - mam ji v kancelari. Je to muj zachrance a treba pri bolesti hlavy je masaz hlavy zelvickou velice prijemna a ve vetsine pripadu mi od bolesti hlavy rychle pomuze. A samozrejme mi jiz samotny pohled na ni pripomina more a letni dovolene a tudiz i zlepsuje naladu.
Protoze jsem svou prvni Pranamat poridila jiz zacatkem roku 2017 - mohu posoudit, jak dlouho vydrzi - musim uznat, ze kvalita je skvela - podlozka je stale jako nova. Vyplati se zainvestovat a rozhodne nelituji, ze jsem neporidila levnejsi nahrazku. Za takovou kvalitu se vyplati priplatit.
Vsem moc doporucuji.
Mon Jemi
Pranamat ECO
Nov 09, 2021
Pranamat ECO
Dlouho jsem zvažovala koupi, hledala informace, recenze a důvody pro tuto poměrně velkou investici. Nakonec vyhrálo kvalitní zpracování, kvalita a ekologické zpracování. Zatím jsem ji vyzkoušela jen jednou, je to dárek pod stromeček, ale jsem nadšená. Nejen, že mi masáž pomohla při migréně, ale měla jsem záda a krk příjemné zrelaxované a uvolněné. Za tuhle možnost mít svého osobního maséra vždy po ruce určitě počáteční investice stojí. Nemůžu se dočkat, až ji vyzkouší i manžel :)
Barbora Tesárková
Pranamat ECO
Nov 09, 2021
Pranamat ECO
Nejdrive jsem s nakupem dost vahala, ale nakonec jsem poridila sadu i s taskou. Je to uzasny relax. Ze zacatku neprijemne a po chvilce bolest ustupuje a nastava uvolneni. Po zvedbuti se z podlozky je prijemny hrejivy pocit v miste masaze s podlozkou ci polstarkem. Priznam se ze na hola zada si jeste netroufnu ale i tak to citit. A polstarek na hlavu je teda velmi prijemny. Ja jsem s nakupem opravdu spokojena.
Martina Mixová
Pranamat ECO
Nov 09, 2021
Pranamat ECO
Pranamat ECO mohu jen doporučit všem co mají problémy se zády. Nejprve se mi zdála cena hodně vysoká, ale nakonec jsem se rozhodla investovat. Výrobek předčil mé očekávání a hlavně splnil účel. Mám sedavé zaměstnání a s tím spojené každodenní bolesti zad a šíje. Tohle je pro mne obrovská úleva a způsob jak uvolnit ztuhlé svalstvo. Nyní jsem opravdu ráda že jsem si výrobek koupila a šla bych znovu do této koupě!
Aneta Fridrichová
Pranamat ECO
Nov 09, 2021
Pranamat ECO
S nákupem jsem dlouho vahala, ale po prvním lehnuti mi bylo jasne ze nebudu litovat. Naprosto nejlepsi rituál se na ni natáhnout před spanim! Skvělá pomůcka na bolest zad, hlubší spánek a relax.
Jan Rotter
Pranamat ECO
Nov 09, 2021
Pranamat ECO
Po řade pozitivních recenzí jsem se rozhodl také maséra vyzkoušet. Jinde jsem maséra nehledal, protože mi byl vychválen od přátel. Cena je vysoká, ale vzhledem ke kvalitě zpracování a funkčnosti odpovídající. Začal jsem želvou, protože jsem chtěl zakusit začít krkem. Musím říct, že želva splnila moje očekávání. Brzy zřejmě přibude přírůstek o další kousek.
Darina Krejčí
Pranamat ECO
Nov 09, 2021
Pranamat ECO
Pranamat Eco je opravdu skvělý pomocník pro Váš domácí relax. Přestože se zdá, že cena je vyšší, tak Pranamat je v porovnání s ostatními podložkami vyrobena kvalitně a z ekologického materiálu. Navíc ji může používat celá rodina. Doporučuji.
Ekaterina Tomm
Pranamat ECO
Nov 09, 2021
Pranamat ECO
Dobrý den,
sadu Pranamat ECO jsem dostala jako dárek k narozeninám od svého manžela a jsem moc spokojená! Uleví od bolesti zad a hlavy, super relax (dost často na podložce usínám))) Skvělá investice do zdraví!
P.S. A to už mám doma konkurenci - starší syn rád na tom polehává po hokejovém tréninku.
Natt Lia
Pranamat ECO
Nov 08, 2021
Pranamat ECO
Dopriala som si a neľutujem.
Krásne uvoľní. Chvíľu si zvykám, ale potom príde úľava. Pomáha pred spaním, na môj boľavý chrbát a aj na svalovicu. Je to super podložka a tiež oceňujem prírodné prevedenie. Oplatí sa investovať… a do čoho iného, keď nie do zdravia.
Eliška Paterová
Pranamat ECO
Nov 07, 2021
Pranamat ECO
Podložku Pranamat ECO jsem zakoupila jako doplněk k fyzioterapii - dlouhodobé bolesti hlavy. Z kladných recenzí jsem usoudila, že by mi tato podložka mohla pomoci v mé rekonvalescenci. A .. opravdu POMOHLA!
Cena podložky je sice vyšší, ale stojí za to! Je navíc vyrobena z ekologického materiálu a na výrobu byly použity výhradně obnovitelné zdroje energie, což oceňuji.
Moc děkuji za Vaši skvělou práci!
Jakub Čísi Halaška
Pranamat ECO
Nov 07, 2021
Pranamat ECO
Zdravičko!
Pranamat ECO je veľmi príjemná záležitosť. Po celodennej práci na nohách funguje na chodidlá, ako masážna pomôcka. Tým, že väčšinu času stojím, trpí aj môj chrbát. No keď si ľahnem na podložku, tak sa po čase parádne pouvoľnuje, zohreje a rozprúdi krv.
Určite odporúčam a ďakujem.
Eli Sosnová
Pranamat ECO
Nov 07, 2021
Pranamat ECO
dlouho jsem nad Pranamat odolávala. hlavně kvůli ceně. ale kvalita se nedá srovnat s levnými podložkami.
pranamat je ze lnu, kvalitní výplně a úžasných lotosů.
vždy když mě něco bolí, lehnu si a je po bolestí.
Lucie Melšová
Pranamat ECO
Nov 07, 2021
Pranamat ECO
Pranamat ECO jsem dlouho okukovala a hledala různá videa a recenze, proč bych to měla chtít. Je pravdou,že mě přesvědčili rychle. Objednala jsem v době lockdownu, kdy se žádné masáže nekonaly a moje záda to zachránilo. Úžasné prokrvení, uvolnění svalů, odpočinek pro tělo i mysl. A pokud si budete ze začátku, tak jako já, myslet,že stačí "jen podložka ", tak NESTAČÍ. Výrobky Pranamat jsou opravdu úžasně funkční dohromady. Takže momentální ideální kombinací je podložka pro tělo a polštář pod hlavu a krk. Cena je sice opravdu vyšší, ale investice za to stojí!
Andrea Janči
Pranamat ECO
Nov 07, 2021
Pranamat ECO
Několik let jsem sledovala jak Sarah Ticha sdily prispevky s touto skvelou podlozkou. Porad jen same benefity. Neverila jsem tomu. Cekovala jsem na internetu recenze, moc jich nebylo a ty co byly, byly moc pozitivni. Cena byla priserna. Predloni na jare jsem si vsimla rychlych 30% slev, tak jsem toho vyuzila. Samozrejme jsem si rikala, furt je to dost, ale jako lektorka jogy jsem si rikala, mam snad uz vse, tak jeste tohle. Na festivalech pred coronou jsem si sahala na jine podlozky od jinych vyrobcu. Cekovala strukturu. Pranamat nikdo z meho okoli nemel a neznal. Takze jsem se rozhodla a koupila. Dnes vim, ze to byla jedna z nejlepsich investici. na jare se mi blokla zada, na podlozce jsem polehavala nekolikrat denne plus cvicila s joga wheelem a pomohlo to! Obe dve veci.
Dnes se o pranamat doma hadame… ja, manzel, kocka. Jak ji vytahnu, tak kocka je na ni, otira se o bodlinky. manzel ma problem s krcni pateri, takze vyuziva denne. Pomala od stresu, bolesti zad, hlavy, pri bolestive menstruaci, krasne prokrvuje cele telo, pusobi na celulitidu. Ja si na ni nejradeji lehnu a ctu knizku/ casopis. Kdyz jsem vyuzivala HO, sedela na ni a masirovala celulitidu. RADA, nevahejte a kupte. jooo a jakakoliv navsteva ji rada vyzkousi (musi). Opakovane navstevy si o ni rikaji sami))) jelikoz si bez ni nedokazu predstavit den, beru si sadu na kazdou dovolenou))
Anna Bedřichová
Pranamat ECO
Nov 06, 2021
Pranamat ECO
Podložka je báječná. Kupovala jsem jí jako mojí poslední naději s bojem proti bolesti hlavy a bingo. Migrény u mě nebyly nic neobvyklého třeba 4 dny v týdnu. Každý týden. Celý měsíc a celý rok. Vlastně co si pamatuji, už od dětství. Myslím, že mám za sebou vyšetření všeho, co vyšetřit jde. a když už nebyl další lékař, zkusila jsem zapátrat a narazila na pranamatku. hodně mě to oslovilo a pátrala jsem hlavně po recenzích ohledně migrén. Z toho, co jsem našla, byly všechny pozitivní a tak jsem se rozhodla podložku koupit. jedno z nejlepších rozhodnutí v životě !
Migréna se u mě objeví 1-2x za měsíc a to maximálně na 2 dny. Na podložku si lehám pravidelně každý den, snažím se na to dbát jako na prevenci a nelituji jediné koruny. Doslova mi to změnilo život. Podložku doporučuji všude a každému s kým na to přijde řeč. A strašně ráda jí doporučím i takhle veřejně pro všechny, kteří třeba váhají s koupí. Není to jen relax, je to o zdraví.
Děkuji!
Martina Siberová
Pranamat ECO
Nov 06, 2021
Pranamat ECO
Podložku Pranamat jsme objevili nahodou a na prvni pohled nas nadchla. Poté nám ji doporučil i masér a bylo rozhodnuto. Je to skvělá a účinná relaxace, kterou využívá celá rodina.
Veronika Zelenakova
Pranamat ECO
Nov 06, 2021
Pranamat ECO
Prvé zmienky o ❤️Pranamat ECO❤️ som zaznamenala na insta profile @jetojenhlave, kde masážny set Lucka odporučila. Po dlhšom uvažovaní som set objednala a nedám naň dopustiť. Skvelá vec po tréningu alebo po dlhom dni v práci. Peniažky za set Pranamat ECO neľutujem, odporúčam všetkými desiatimi.
Klára Kubíková
Pranamat ECO
Nov 05, 2021
Pranamat ECO
podložku mám teprve chvíli, s nákupem jsem váhala kvůli vysoké ceně, ale jsem spokojená, ulevilo se mi od bolesti zad a relaxace je příjemná, chce to najít si co nejčastěji alespoň malou chvilku času na sebe
Michaela Vialla Malcherová
Pranamat ECO
Nov 05, 2021
Pranamat ECO
Ráda bych se podělila o zkušenosti s mými kamarády od Pranamat Eco. Už nějakou dobu jsem pokukovala po těchto výrobcích, ale definitivně jsem se rozhodla pro koupi na základě doporučení mojí kamarádky, která si podložkou uzdravila záda. A ty mě už asi měsíc trápily. Jelikož nejsem zastánce si při každém problému brát prášky a snažím se svoje neduhy řešit alternativně, rozhodla jsem se podložku vyzkoušet. A skutečně do 14 dnů bylo po problémech. Je pravda, že první dny bylo náročné vydržet byť 1 minutu ležet na podložce ale nyní mám pocit, jakoby si moje tělo masáž hluboce užívalo. Jsem ráda, že jsem si podložku pořídila. Skoro bych řekla, že si na podložku moje tělo vytvořilo závislost.
Evija Blūma
Pranamat ECO
Nov 05, 2021
Pranamat ECO
Dlouhá léta jsem čekala, než našetřím dostatek peněz a budu si moci zakoupit celou sadu Pranamat. Většinou mi Pranamat pomáhá, když mám potíže se spaním. Několikrát se mi dokonce stalo, že jsem skoro usnula když jsem ležela na Pranamat. Neuvěřitelné, ale je to tak! Největší zázrak, co se mnou tento výrobek udělal, se stal vlastně nedávno. Trávila jsem čas hrou se dvěma chlapečky, oba mají okolo tří let. Opakovaně jsem oba zvedala do vzduchu, a když přišel večer záda mě bolela do takové míry, že jsem měla problém se nadechnout. Každý nádech mě bolel. Řekla jsem si- zkusím, zda Pranamat pomůže i tentokrát a ANO! Pořád tomu nemůžu uvěřit, ale už mě nic nebolí. A jestli zase něco začne bolet, vím co mám dělat!
Veronika Pospíchalová
Pranamat ECO
Nov 05, 2021
Pranamat ECO
Pranamat ECO jsem objevila při své cestě hledaní alternativních možností řešení mého zdraví. Moc dlouho jsem nevahala. Vzhledem k tomu, že každý z nás utrácí spoustu peněz za nejruznější doplňky stravy, které ve většině případů stejně skončí bez efektu v záchodové míse, věřte, že účinek pranamat je dlouhodobý a jen tak Vás neomrzi. Poķaždé mi dokáže zlepšit den. A mimoto, oblibili si ho opravdu všichni členové domácnosti.
Helena Kačenová
Pranamat ECO
Nov 05, 2021
Pranamat ECO
Pranamat eco je skvělá relaxační pomůcka. Moc ráda si na ní po práci lehnu a nebo si jen tak namasiruji nohy. Nejprve mě odrazovala její cena, ale jsem moc ráda, že jsem se rozhodla a zakoupila jí. Je to můj pravidelný relax po práci. Nejraději na ní ležím venku a vypínám vše. Výrobek doporučuji, pomáhá mi od bolesti zad, nohou, hlavy a hlavně ten relax.
Magdalena Ordeltová
Pranamat ECO
Nov 05, 2021
Pranamat ECO
Koupila jsem pranamatku jako dárek manželovi (spousta práce se stavbou domu, málo času na masáže) a používáme oba. On na záda a nohy, já nejčastěji na břicho pro ponoc s navrácení kožní citlivosti po císaři (funguje parádně). Bolí to, bolí, ale ten pocit potom je ach ????
Na konkurenčbí výrobky jsem se podívala, ale jen proto, že je zmiňovaly recenze, které jsem četla. Už od pohledu laciná náhražka.
Magdalena Ordeltová
Pranamat ECO
Nov 05, 2021
Pranamat ECO
Koupila jsem pranamatku jako dárek manželovi (spousta práce se stavbou domu, málo času na masáže) a používáme oba. On na záda a nohy, já nejčastěji na břicho pro ponoc s navrácení kožní citlivosti po císaři (funguje parádně). Bolí to, bolí, ale ten pocit potom je ach.
Na konkurenčbí výrobky jsem se podívala, ale jen proto, že je zmiňovaly recenze, které jsem četla. Už od pohledu laciná náhražka.
Veronika Trok-Star Makovicka
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Nad kupou podlozky som premyslala vyse roka. Uz niekolko rokov trpim chronickou bolestou chrbta. Mam poskodene platnicky a klby. Podlozku od prveho vyskusania pouzivam kazdy den. Tesim sa domov z prace ked si na nej budem moct oddychnut. Bolave svaly a klby velmi rychlo ulavia a mozem dalej fungovat. Je to ako po dobrom cviceni s fyzioterapeutom. Pri PRANAMAT ECO ma oslovilo ekologicke prevedenie a kvalitna vyroba. Podobne a lacnejsie podlozky boli bez vyplne, nepohodlne, a ruzicky sa po case lamali. Mrzi ma,ze mi ju niekto neodporucil uz ovela skor.
Sabina Holubová
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Rozhodně doporučuji Pranamat Eco. Mám jednoho syna a momentálně čekám dvojčata, všechno je hodně náročné, syn je navíc velmi nemocný, takže chvíle pro mě samotnou se snížily téměř na nulu. Do toho těhotenství s dvojčaty, kdy mé tělo dostává opravdu zabrat!
Rozhodovala jsem se o koupi zejména kvůli vyšší ceně a nevědomosti, zda opravdu zafunguje, jak se uváděno. Rozhodla jsem se na základě recenzí od přátel a velmi dlouhé záruční době.
Pranamatku mám už měsíc, je to můj největší přítel na večerní relax, do auta nebo používám při dlouhém vaření pod nohy :)) je to super nohy me při dlouhém stání u plotny vůbec nebolí a zároveň si dopřávám masáž?! Boží☺️
Ještě bych chtěla podotknout, že recenze nikdy nepíšu)) jen ty špatné většinou, ale díky krásné komunikaci a díky opravdu kvalitnímu produktu bych ráda doporučila Pranamatku každému!
Pavlína Řízková
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Skvělá investice! Dlouho jsme doma váhali kvůli ceně, ale koupě se rozhodně vyplatí. Mám skoliózu a tudíž i stále bolavá záda. Skoro každý večer si na Pranamat lehnu i s knihou.Vždy přichází úleva od bolesti a zároveň mi pomáhá usnout. Krásně zrelaxuje před spaním a probudí po ránu.
Anna Matoušková
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Pranamat jsem obdržela včera. Vím, tím tato recenze může znít nevěrohodně, ALE! Jen co jsem ji přinesla domů, přesvědčila mě, že si ji mám nechat. Masáž krku, ramen, zad - to všechno jsem stihla během večera, potom jsem jen před spaním na ní ležela a snažila se neusnout (až tak to bylo příjemné). Kamarádka masáž označila za torturu, takže po včerejšku uznávám, že tortura může být v některých případech příjemná (plus od včerejška ráda slyším, když mi řeknou, ať se jdu bodnout ).
Lenka Sikorová
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Koupila jsem Pranamat podložku příteli na bolavá záda. No nemá moc příležitostí... Ráno po probuzení si jí beru do postele na 10 minut pod záda. Někdy si na ni zacvičím. Můj sen je vydržet na ni v lotosovém sedu (jen tak nalehko). To ovšem bude ještě dlouho trvat. Večer na podložce sedím s knihou nebo koukám na TV. No a přes den leží na zemi, aby se po ní každý mohl projít bosky. Za mě SUPER
Inka Teschinská
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Pranamat jsem kupovala kvůli bolestem zad, ale také třeba kvůli problémům s ekzémy. Masáž je mi velmi příjemná. Měla jsem možnost zkoušet si i “levnější varianty” takových podložek a rozdíl byl citelný, nebylo to ono…! Záda mám příjemně uvolněná, ale nejraději na ní stojím! Ještě se donutit pravidelně.
Michaela Jedináková
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Dlouho jsem váhala, ale jakožto člověk který nerad doteky cizích lidí (masérů), šla jsem do toho a nelituji. Krásné uvolnění, prohřátí, skvélý spánek a přijde mi, že se mi rychleji regeneruje masírované svalstvo po tréninku. Po ránu krásně probere a naladí. Polštářek micro je skvélý na masáž običeje (stimulace tvorby kolagenu) a hlavy. Jediné co mně mrzí, že jsem si nepořídila sadu i s podložkou pro chodidla, ale časem napravím.
Eva Pear
Pranamat ECO
Nov 04, 2021
Pranamat ECO
Dnes mi po dlouhém uvažování o koupi dorazila záchrana. A to doslova. První ulehnutí proběhlo v tričku, řekla jsem si "ok, to jde", tak jsem sundala tričko a bylo to! Zavaloval mne pocit tepla, blaženosti. Bála jsem se, že si budu muset chvíli zvykat, ale moje mezilopatkové svalstvo tuto podložku potřebovalo už dávno. Od rozbaleni uběhlo sice jen 12 hod, ale s podložkou jsme už největší kámošky a mohu jen doporučit. K masáži šíje pak stačí podložku (mám mini) vypodložit třeba odhozeným tričkem a pak jen relaxovat.
Na konkurenčbí výrobky jsem se podívala, ale jen proto, že je zmiňovaly recenze, které jsem četla. Už od pohledu laciná náhražka.
Kristína Centárová
Pranamat ECO
Nov 03, 2021
Pranamat ECO
Pranamat som “odkukala” na instagrame od mojej obľúbenej influencerky a som s ním maximálne spokojná. Pred nákupom som vôbec neváhala a veru neľutujem. Masáž chrbta je za mňa naj odkedy som ho prvýkrát vyskúšala, odporúčam ho každému v okolí
Lenka Mentziková
Pranamat ECO
Nov 03, 2021
Pranamat ECO
Doporučuji! Před pěti měsíci jsem pořídila a jsem nadšená. Jako fyzioterapeut jsem byla hodně zvědavá na účinky pravidelného používání. Za mě snížení bolestí zad a hlavy,zlepšení spánku a perfektní pro trénink citlivosti plosky.
Veronika Šváchová
Pranamat ECO
Nov 03, 2021
Pranamat ECO
Podložku jsem dostala od kamarádky, která si ji velmi chválila. Měla jsem možnost vyzkoušet i jiné typy, ale Pranamat je z těch všech jednoznačně nejlepší a nejefektivnější. Doporučuji!
Petra Křížová
Pranamat ECO
Nov 03, 2021
Pranamat ECO
Skvělá investice, používáme celá rodina! Skvěle prokrví a uvolní svaly. Úleva od bolesti je okamžitá. Zprvu jsme byli velmi opatrní, s pranamatkou jsme začínali v tričku, ale po pár dnech jsme ho odhodili. A ten pocit? To se nedá popsat!
Velká spokojenost!
Veronika Koldová
Pranamat ECO
Nov 03, 2021
Pranamat ECO
Podložku mám asi 14dni, mohu jen doporučit, dlouho jsem váhala, ale nakonec mi to pomáhá od bolesti zad, mezi lopatkami a krční páteř cítí úlevu.
Je to už závislost ležet na ni bez trika
Blanka Weissová
Pranamat ECO
Nov 03, 2021
Pranamat ECO
Investice do Pranamatky byla dobrou volbou. Počáteční risk kvůli vyšší ceně byl odměněn hned na začátku. Velmi precizním zpracováním výrobku - kvalitní látka ze lnu, krásná výšivka vždy na zadní straně každého výrobku (polštář, podložka i cestovní taška). Přikládám důkaz místo slibů - fotografie. A výplně jsou z kokosového vlákna. Hlavní výhodou ale je okamžitá úleva od bolesti zad, kvůli které jsme ji pořizovali. Pravidelně používáme již více než půl roku - kupovali jsme v dubnu 2021. Mohu jen doporučit
Ivana Zrůstová
Apr 29, 2021
Pranamat ECO
S nákupem jsem velmi dlouho váhala kvůli ceně,ale musím říct, že absolutně nelituji. První dojem byl, trochu nepříjemný,ale po pár minutách začnou záda hřát a člověk zažívá neuvěřitelný pocit, řekla bych až blahodárný. Používám ráno na pár minut, kdy mě podložka dodá energii a každý druhý večer delší relaxaci. Člověk se opravdu cítí jako by měl doma maséra. Doporučuji všem neváhat a vyzkoušet opravdu to za to stojí ❤️
Zdroj
SOŇA & MICHAL
Running2.cz
Pranamat ECO
Apr 28, 2021
Pranamat ECO
Tím, že na vyzkoušení jakékoliv sady Pranamat máte 30 dní, je opravdu dostatek času vyzkoušet si na vlastním těle, zda vám to vyhovuje nebo ne. Za nás je to fantastická věc na regeneraci nejenom po tréninku, ale i po závodech – svaly se krásně promasírují, zmizí z nich napětí a nebolí tak. Také s mojí migrénou je to velký krok vpřed, kdy nemusím zbytečně brát prášky od bolesti. Velké plus je to při našem hektickém tempu a cestování a také při dodání nové energie. Každopádně u nás doma podložky makají každý den a i nadále budou.
Zdroj
Sandra Selinger
Pranamat ECO
Mar 15, 2021
Nejsem člověk, co by uměl jen tak obyčejně lelkovat, ale na druhé straně hledám vždy pomocníky pro odpočinek svého těla. A jedním z těch pomocníků je Pranamat ECO. Je to už můj každovečerní rituál, kdy si jen lehnu a nechám podložku, aby udělala svoji práci. No ale samozřejmě se s podložkou dá dělat mnohem víc věcí třeba si na ní zacvičit jemný jógový flow. Jednoznačně doporučuju pro každého, kdo chce udělat něco pro svoje tělo. Pro každého, kdo chce smysluplně relaxovat. Pro každého, kdo je fyzicky aktivní!
Zdroj
martinkapadevetova
Feb 08, 2021
Pranamat ECO
Pranamat uz mam dlouho a neumim si svuj zivot bez teto podlozky uz ani predstavit. Namasiruje me kdykoliv to potrebuju. Uvolni svaly po cviceni, nebo narocnem dni v praci. Pri menstruacnich krecich uz po 10 minutach masaze briska citim ulevu. Doporucuji uplne vsem!!
Zdroj
Dr. Dzintra Vavere
Specialistka na fyzikální medicínu a rehabilitaci, algolog
Pranamat ECO
Sep 09, 2016
Velmi doporučuji každodenní používání masážní podložky Pranamat ECO. Klinické studie prováděné Institutem experimentální medicíny společně s Fakultní nemocnicí na Lotyšské univerzitě prokázaly zdravotní přínosy použití tohoto produktu. Masážní podložka Pranamat ECO se doporučuje pacientům s chronickými bolestmi zad, lidem s poruchami spánku a všem, kteří chtějí obecně posilovat své tělo. Díky vysokému množství akupresurních bodů dochází k hloubkové masáži zad, poskytnutí příjemného tepla a mravenčení v celé masírované oblasti. Podložku používám sama, když si chci po práci dopřát kvalitní odpočinek.
Klárka Hortenská
Feb 10, 2021
nejlépe zpracovaná akupresurní podložka, jakou jsem viděla a koupila, přírodní materiály, nádherné barvy na výběr, a hlavně ta funkčnost, chvíli si zvykáte na ten štiplavý pocit, pak přichází úleva 👌💯🔝
Zdroj
New York Post
Jun 01, 2018
Pranamat ECO
"Může tato mučící podložka vyléčit vaše bolesti zad?"
Susannah Běhalová
Jan 25, 2021
Pranamat ECO
Dnes nám Pranamat přišla a pocit po ní je super! Bolí to? V prvním momentu trochu, ale hned poté člověk cítí uvolnění a energii, která ho začne naplňovat!❤️
Zdroj
Vogue Polska
Oct 02, 2020
Pranamat ECO
"Pranamat ECO je definice nejnovějšího módního trendu."
Martina Schuhová
Pranamat ECO
Jan 21, 2021
Pranamat ECO
Nelituji jediné koruny. 😊 Uvolní to napjaté svaly a uklidní mysl. K sedavému zaměstnání ideální způsob relaxace.
Zdroj
The Guardian
Jan 05, 2019
Pranamat ECO
"Pranamat ECO podložka a polštář vám přináší patentovanou masáž ve vašem domě. Pouhých 10 minut stačí k pocítění všech výhod klasické masáže."
The Independent Magazine
Apr 23, 2020
Pranamat ECO
"Nejšpičatější akupresurní podložka byla také ta nejefektivnější."
Anda Mačuļska
Certifikovaná fyzioterapeutka
Pranamat ECO
Jul 24, 2017
Z hlediska fyzioterapie je Pranamat skvělým spojencem pro ty, kteří mají potíže s napětím v oblasti ramen, bolestmi hlavy a závratěmi. Díky tomu, že akupresura funguje poměrně rychle, zaručí obnovu krevního oběhu. Určitě pomůže také těm, kteří jsou aktivní sportovci a po cvičení pociťují bolesti svalů.
Optimální počet masáží pro bolesti a napětí svalů je třikrát až pětkrát týdně.
Ieva Zvīgule
Certifikovaná fyzioterapeutka a doktorka sportovních věd
Mar 02, 2019
Jsem fyzioterapeutka a denně pracuji s pacienty, kteří mají zdravotní problémy v důsledku sedavého zaměstnání. Nejběžnější jsou tenzní bolesti hlavy; bolest v oblasti zad, krku a ramen; nedostatek energie, špatný spánek. Je důležité zapojit pacienta do procesů léčby a prevence pomocí řady různých metod - fyzické aktivity, dechových cvičení, techniky vlastní masáže, správné ergonomie, procházky na čerstvém vzduchu atd. Pranamat ECO akupresurní podložka a polštář jsou užitečnými „pomocníky“, kteří vám pomohou zlepšit tok energie a oběh, snížit fyzický a duševní stres a bojovat proti napětí. Na konzultacích a hodinách gymnastiky inspiruji své pacienty, aby v případě bolesti nebrali okamžitě léky proti bolesti, ale aby si sami pomohli přirozeným a bezpečným způsobem. Akupresurní techniky jsou jedním z nich. V kombinaci s cvičením a dýchacími technikami můžete dosáhnout efektu „2 v 1“ - namísto obvyklé podložky použít Pranamat ECO.
Rebecca Papa-Adams
Učitelka jógy
Pranamat ECO
Dec 21, 2018
Chtěla jsem se podělit o trochu informací s těmi, kteří se mě ptají na Pranamat:
- Pranamat pracuje na zlepšení krevního oběhu a toku lymfy, což způsobuje lepší přísun kyslíku a nakonec vede k lepší pružnosti a struktuře pokožky.
- Buďte připraveni na to, že je třeba se uvolnit, složení podložky z akupresurního povrchu si vyžaduje čas, než si zvyknete. Nejprve jsem ho začala používat v tričku, aby moje pokožka nebyla holá. Po několika sezeních jsem byla úplně v pořádku a ten pocit si zamilovala.
- Pranamat je vhodný pro všechny nejen pro jogíny nebo pro sportovce, ale také třeba pro těhotné dámy a maminky.
- Pomáhá zvýšit energii.
- Pomáhá uvolnit napětí a svaly. Pro zobrazení výsledků bych doporučila alespoň 10 minut denně.
- Pranamat je dlouhodobá efektivní investice, která se obzvláště doporučuje těm, kteří tráví spoustu času sezením u počítače, řízením, nošením dětí nebo lidi trpící poruchami spánku.
- Pomáhá minimalizovat bolesti nohou a odstraňuje celulitidu.
- Oo stihla jsem se také zmínit? Pranamat je super ekologický!
Zdroj
Malečková Radka
Feb 06, 2021
O koupi Pranamatky jsem dlouho uvažovala kvůli vyšší ceně. Po zkušenostech s ní ale vůbec nelituji. Krásně uvolní svaly po fyzicky namáhavém dni v práci a zároveň pomůže ke klidnému spánku.
smalkse
Feb 03, 2021
Mám jeden svůj už 4 roky a je stále jako nový. Používám ho 2-3 krát týdně na svá záda a proti migréně, nejlepší investice do mého zdraví👍
Dr. Bradley Schaeffer
Foot & Ankle Surgeon
Pranamat ECO
Jan 05, 2019
Pranamat ECO
Zkoumání vědeckých alternativ v léčbě bolesti: Stimulace produkce endorfinů v těle. Endorfiny jsou silné přírodní léky proti bolesti.
Zdroj
Markéta Šťastná
Feb 12, 2021
Miluji Pranamat ECO!!!❤❤❤
Zdroj
madeleine.hlavacova
Feb 01, 2021
Po porodu mě moje záda zabíjí, ale od té doby co mi manžel koupil Pranamat znovu normálně žiji! Moc děkuji všem, kteří ho vyrobili😭💔