Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Pokračovat v nákupu

Váš košík

Andrea a Martina S.
Pranamat ECO
Dec 09, 2022
Pranamat ECO
Pranamat podložku jsme se sestrou koupily jako dárek rodičům, ve stredu dorazila...a věřím, že jim pomůže od věčné bolesti zad..už je zabalená a čeká na Štědrý den. :)
Michal
Pranamat ECO
Dec 08, 2022
Pranamat ECO
Pranamat jsem si objednal na základě hromady kladných recenzí z mého okolí a... VŠICHNI MĚLI PRAVDU, je to skvělý!
Eva
Pranamat ECO
Dec 08, 2022
Pranamat ECO
Pořídila jsem ji příteli jako předčasný dárek k Vánocům. Každý den se snaží najít alespoň chvilku, aby si na podložku lehl. A bolest zad je lepší než na začátku.
Kateřina Turková
Pranamat ECO
Dec 08, 2022
Pranamat ECO
Z počátku jsem byla malinko skeptická, dokonce jsem si půjčila mnohem levnější alternativu, která má na první pohled stejná kolečka s hroty. Nicméně po několika dnech mi to nedalo a podložku PRANAMAT ECO jsem objednala, to tušení, že originál je opravdu jen jeden bylo správné. Pranamatka mi po dvou týdnech pomáhá od bolesti zad (první dny jsem však měla každé ráno pocit, že se po mně večer prošel slon a celkově si ten čas, kdy jsem na masáži užívám. Skutečně mám pocit, že má nálada se zlepšila a co víc, dostávám zpětně vazby, že úplně zářím. Znáte ten pocit, když se vám vše daří? Tak to je přesně on - už 2 týdny.
Adéla Škrabalová
Pranamat ECO
Dec 08, 2022
Pranamat ECO
Pranamat ECO jsem měla možnost vyzkoušet u kamarádky a byla jsem mile překvapena. Pocit úlevy se dostavil okamžitě! Vzhledem k mému povolání náročnému na záda jsem neváhala a pořídila si ji také.
Peter
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Pranamatku si užívám od prvního momentu, kdy jsem na ni ulehl. Jedná se netradiční relax, který mě vždy uvolní. Musím přiznat, že jsem byl ke koupi Pranamatky skeptický, ale opravdu předčila mé očekávání. Doporučuji používat s knihou v ruce a relaxační hudbou v uchu :).
Veronika Vaníčková
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Dostala jsem ke 30.tým narozeninám a používám každý den. Maximální spokojenost.
Ivana
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Zakoupila jsem si Váš set, bolesti zad, hlavy. Rychlé dodání, krásně zabaleno. Podložka úžasná, zatím si zvykáme, píši zvykáme, protože už se o ní dělím s dětmi. Děkuji.
Eva
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Objednala jsem příteli jako předčasný dárek k Vánocům a je z podložky nadšený. Téměř každý den se snaží najít chvilku, aby si na ní lehl, a bolest zad už není taková jako na začátku.
Klára Formánková
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Závislost celé rodiny. Pomocník od bolesti zad a náramná úleva. I babičku jsme přesvědčili a starší dcera po tom ráda chodí.
Barbora Chaloupková
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Pranamat Eco určitě doporučuji. S koupí jsem váhala, ale jsem ráda, že jsem do ní šla. Pomáhá mi na bolest zad a je to příjemný relax na závěr dne. První minuty jsou občas peklíčko, ale po chvíli přijde pocit tepla a neskutečné uvolnění. Cítím se pak jak znovuzrozená.
Helena
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Dobrý den,
dostala jsem jako dárek od dcery, využívám hlavně na bolesti beder. První týdny jsem musela přes tričko, teď už dávám na holou kůži. A není nad to, se nakonec po podložce projít. Cítím se nabitá energií.
Martina
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Ideální parťák na homeofficy.. Dlouho mě trápily bolesti zad a při cvičení jogy, a každodenním používáním pranamatu alespoň na 15 min pociťuji zlepšení. Cena se zdá sice vysoká, ale opravdu se vám to vrátí.
Hana Kelly Pálková
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat mi dnes a denně zachraňuje záda a dobrý stav mysli. Po 2 minutách na podložce většinou usnu a minimálně 30 minut si užívám pocit tepla a spánku. Ráno používám pranamat místo kávy, postavit se na něj Vás totiž probere lépe. Jsem za něj moc vděčná a silně uvažuji o koupi pranamat king size
Dagmar
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Objednala jsem dceři ke 30.narozeninám, která nad ní dlouho uvažovala a sama by si ji nekoupila.
Je to teda pěkně ostré, jsem zvědavá, jak si bude užívat a doufám, že ji pomůže.
Klára Kašparová
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Objednali jsme a jsme nadmíru spokojeni. Pranamat mi pomohla se ztuhlostí v krční oblasti. Každý den při sledování seriálu se nechám namasírovat a ráno vstávám s pocitem odpočinku a netrápí mě žádná stuhlost. I partner si podložku pochvaluje. Koupili jsme tedy i rodičům.
Nikol Sperlichová
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Perfektní domácí pomocník při bolesti beder ❤️ na relaxaci u nás doma využívají i děti.
Zdeněk Navrátil
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Pranamat Eco manželka zaregistrovala na podzim. Asi měsíc uvažovala nad nákupem, pročítala recenze a vyhodnocovala, zda nákup uskutečnit. Pranamat set jsme se rozhodli si nadělit k Ježíškovi ????. A ačkoli ještě nejsou Vánoce, my už je doma máme - s Pranamat setem se vžíváme do role fakíra a užíváme si to ????????. Zatím jsme však začátečníci a bez trička je to vážně o několik levelů výš :).
Zuzka Hniličková
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Mám pranamat Eco už asi rok a je to můj skvělý pomocník na zatudlá záda. Dík Pranamat Eco, že tě mám❤️
Jana Lukšanová
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Jsem majitelkou masážní sady už 2 roky. Prvně, když na mě vyskočil odkaz na Facebooku, jsem byla skeptická a nerozhodná kvůli vyšší ceně... Nicméně, dnes s klidným srdcem mohu říci, jděte do toho !!!!! Poprvé, když jsem si lehla na podložku ( a bez trička !!!!) jsem se uvolnila natolik, že jsem na podložce usnula ! Určitě se nebojte těch ,,bodáčků" :) po 5ti minutách na podložce ucítíte uvolňující příval klidu a energie ❤️ Zvolila jsem sadu - velká podložka a polštářek. Nejčastěji využívám k uvolnění zad - mezilopatkové svaly a krční páteř. Podložka mi však i krásně pomůže usnout. Když mám nateklé nohy - dám polštářek na 30 minut pod lýtka ♥︎ Na dovolenou a v aute se mnou jezdí želvička ♥︎ Nebojte se té investice, je to za posledních deset let to nejlepší, co jsem si koupila ❤️ Děkuji Vám !
Katka
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Pranamatku jsem dostala jako dárek. Často trpím na bolesti hlavy a zad a musím říct, že mi to velmi pomáhá :) Určitě je to super investice nebo koupě jako dárek, doporučuji všem :)
Helena Janečková
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Podložku pranamat jsem si koupila za účelem sebepéče, chtěla jsem si dopřát odpočinkové masáže. Krásně uvolňuje tělo a mysl, a ten pocit, kdy všechno z člověka spadne je k nezaplacení, potom se nádherně usíná. Zbavila mě i bolesti hlavy, pomohla s mírnou bolestí zad. A i když bodlinky jsou neskutečně ostré a vypadá to jako fakýrské lóže, je to opravdu pecka! Dalo by se na podložce i bez obav usnout. :D Rozhodně doporučuji, už jen kvůli tomu benefitu, že se člověk nemusí hnát nikam za masérem a může si vychutnat masáž v pohodlí domova za krásné atmosféry. ❤️
Lucie Jirsová
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Na Instagramu mě zaujala recenze a propagace Pranamat u dvorak155. Již spoustu let mám problémy se zády od těžké práce v supermarketu, následně častého sezení v autě a kanceláři a nyní denně nosím svou malou holčičku, která chce na vše vidět ☺️. Dříve jsem chodila pravidelně na masáže, což v současné době není reálné, tak jsem se rozhodla podložku koupit.
První dojmy a pocity byly šílené, neuvěřitelná bolest a pocit, že mám propíchaná záda do krve. Po týdnu již vydržím na podložce 20 min a báječná úleva a pocit uvolnění jsou nepopsatelné. Za mne určitě doporučuji a věřím, že spokojených zákazníků bude jen přibývat.
Andrea Vodsloňová
Pranamat ECO
Dec 07, 2022
Pranamat ECO
Překvapila mě kvalita zpracování a jak jsou bodlinky ostré! To z fotky nepoznáte, musíte vyzkoušet, za mě doporučujiů