Sledujte nás

Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Mezisoučet:
sleva:
Dárkový poukaz:
Celkem:

Expresní platební metody

Použijeme vaši adresu uvedenou na PayPalu. Na základě této adresy bude vypočítán také poplatek za doručení.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

The New York Post o Pranamat ECO

Aktualizováno: Nov 01, 2020
The New York Post o Pranamat ECO

New York Post, 4. největší americké noviny, právě vydal článek o Pranamat ECO, kde novinářka Rebecca Santiagová zkoumá jeho výhody.

Jsme potěšeni, že náš výrobek nalezneme v sekci „Trendy“, ale rádi bychom se vyjádřili k několika bodům článku, abyste získali lepší přehled o našem výrobku.

To, co NY POST nazývá „maličké pryžové hroty“, jsou ve skutečnosti jedinečně tvarové patentované masážní prvky ve tvaru lotosových květů, které jsou vyrobeny z HIPS platu — biologicky rozložitelného materiálu prvotřídní kvality používaného při výrobě zdravotnických prostředků a hraček. Tento materiál je hypoalergenní a naprosto bezpečný pro vaši pokožku. Stojí za zmínku, že tento typ plastu je recyklovatelný.

Hashtag #Pranamat na Instagramu je velmi oblíbený mezi jogíny, ale když se na naše zákazníky podíváme blíže, je uživatelský profil komunity Pranamat ECO ve skutečnosti velmi univerzální. Jedná se o lidi všech věkových kategorií, pohlaví, úrovně kondice a koníčků, protože výhod našeho výrobku může využít každý, kdo má zájem o zmírnění bolesti a napětí a zvýšení své tělesné a duševní pohody.

Pranamat ECO ve skutečnosti bolí tím správným způsobem a o to právě jde. Při prvním použití to může být pichlavé, ale kůže si na to za chvíli zvykne. Ze začátku doporučujeme postupovat pozvolna a den za dnem prodlužovat dobu použití. Před prvním vyzkoušením si také nezapomeňte přečíst příručku, která je dodávána s výrobkem, a podívat se na některé tipy k použití v našich profilech na sociálních sítích.

A ještě závěrem, příznivé výsledky akupresurní masáže s Pranamat ECO dokazují klinické studie provedené v EU a tisíce spokojených zákazníků po celém světě.