Sledujte nás

Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Mezisoučet:
sleva:
Dárkový poukaz:
Celkem:

Expresní platební metody

Použijeme vaši adresu uvedenou na PayPalu. Na základě této adresy bude vypočítán také poplatek za doručení.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Projekt Masky pro hrdiny

Aktualizováno: Nov 01, 2020
Projekt Masky pro hrdiny
Březen 2020
Snižujeme výrobu masážního setu, abychom pomohli při řešení celosvětového nedostatku OOP pro zdravotnické pracovníky. V místních nemocnicích jsme testovali tři prototypy obličejových masek. Dva modely byly schváleny a nyní jsou ve výrobě v naší evropské laboratoři. Naše zákazníky jsme upozornili, že při objednání masážního setu může dojít k mírnému zpoždění. Děkuji všem, kdo vyjádřili svou podporu.


masks1
Duben 2020
Vyrobili jsme 15 tisíc obličejových masek. Ty byly doposud darovány nemocnicím v Itálii, Španělsku, USA, Spojeném království, Polsku, Nizozemsku a Kanadě.


Květen 2020
Děkujeme všem, kteří nám pomohli dostat masky ke zdravotnickým pracovníkům a záchranářům. S vaší pomocí jsme do současnosti darovali 30 tisíc masek nemocnicím, pečovatelským ústavům, klíčovým pracovníkům, záchranářům a dobrovolnickým organizacím.


Červen 2020
Bylo doposud darováno 40 tisíc masek zdravotnickým pracovníkům v 11 zemích. Jsme tak vděční za plnou a ohromnou podporu našich zákazníků. Děkujeme za úžasné fotky a posíláme poděkování od našich hrdinů v první linii. Všichni jsme vašimi dlužníky – děkujeme, že pracujete, abyste nás udrželi v bezpečí.
masks2