Sledujte nás

Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Mezisoučet:
sleva:
Dárkový poukaz:
Celkem:

Expresní platební metody

Použijeme vaši adresu uvedenou na PayPalu. Na základě této adresy bude vypočítán také poplatek za doručení.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Akupresurní masážní sada s certifikátem OEKO-Tex

Aktualizováno: Nov 01, 2020
Akupresurní masážní sada s certifikátem OEKO-Tex
Masážní set Pranamat ECO má nyní certifikaci OEKO-TEX®.

Pranamat ECO je první masážní set, který získal certifikát OEKO-TEX®, což znamená, že jsou naše výrobky 100% netoxické a bezpečné pro pokožku.

Již dříve jsme obdrželi certifikáty pro samostatné komponenty, protože používáme pouze ekologické, vysoce kvalitní materiály, které jsou bezpečné pro lidi i pro planetu. Jsme ale nadšeni, že jsme získali pečeť kvality OEKO-TEX pro hotový výrobek.

Handmade in Europe


Certifikát OEKO-TEX® potvrzuje, že všechny materiály – od samotné látky až po nitě a zipy – stejně jako barviva používaná při výrobě, jsou neškodné a netoxické.

Součástí celkové analýzy OEKO-TEX® je testování více než 100 kritérií, které zahrnují výzkum nejen látek zakázaných ve výrobě, ale i potenciálně nebezpečných látek. Povinnými hodnotícími body jsou soulad se standardem pH, kontrola přítomnosti těžkých kovů, formaldehydů a látek obsahujících chlor (pentachlorfenol a tetrachlorfenol). Také je zkoumáno složení produktů na přítomnost alergenních barviv, které způsobují kontaktní dermatitidu.

Handmade in Europe


Masážní set Pranamat ECO je první – a v současné době jedinou – akupresurní masážní sadou, která má certifikaci OEKO-TEX®.

Naše masážní podložky a polštáře jsou ručně vyrobeny z čistého lnu a bavlny a mají výplně z kokosového vlákna a pohankových slupek.

Etické řemeslné zpracování, certifikované přírodní + netoxické materiály: to je základ našeho trvanlivého, bezpečného a efektivního masážního setu Pranamat ECO!