Sledujte nás

Váš nákupní košík je prázdný

Přidejte něco, ať mi uděláte radost :)

Koupit nyní
Mezisoučet:
sleva:
Dárkový poukaz:
Celkem:

Expresní platební metody

Použijeme vaši adresu uvedenou na PayPalu. Na základě této adresy bude vypočítán také poplatek za doručení.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Z čeho se vyrábí Pranamat ECO?

Aktualizováno: Nov 01, 2020
Z čeho se vyrábí Pranamat ECO?
Pranamat využívá ty nejlepší materiály, které příroda nabízí.

Všechny výrobky Pranamat ECO jsou pokryty silným, odolným, pratelným (a krásným) lnem. Náš len z udržitelných zdrojů přichází v různých trendy barvách připravených na zakázku a šetrných k životnímu prostředí.

Naše sety jsou dvojitě lemovány eticky vyrobenou bavlnou. Bavlna je 100% přírodní. Tím je zajištěna další prodyšná vrstva, která chrání váš set Pranamat ECO. Vnější obal je také možné snadno sejmout a vyprat.

Podpůrná matrace podložky Pranamat ECO je tvořena kokosovým vláknem. Kokosové vlákno je přirozeně odolné proti prachu, plísni a zápachu.

Žádný set Pranamat ECO by nebyl kompletní bez polštáře Pranamat. Pohankové slupky umožňují správné proudění vzduchu a udržují vás v chladu a suchu. Pod tlakem nedochází k jejich stlačování. Místo toho se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla. Polštář Pranamat ECO můžete také použít pro masáž spodní části zad.

Handmade in Europe


A co říci k osvědčenému a patentovanému lotosu Pranamat ECO? Všude jsme hledali recyklovatelný, silný, hladký, hygienický a odolný materiál. Shodli jsme se, že nejlépe se na toto hodí HIPS plast. Jedná se o nízkoemisní plast, takže má malou uhlíkovou stopu. K výrobě se také spotřebuje mnohem méně vody a energie než u většiny jiných plastů. Je netoxický a bezpečný.

Masážní set Pranamat ECO byla podroben nezávislému testování OEKO-TEX®. A získal certifikaci OEKO-TEX® Standard 100. To znamená, že Pranamat ECO je oficiálně bez škodlivých látek a bezpečný pro vaši pokožku.

Používání těch nejlepších přírodních materiálů má ještě jednu výhodu. Masážní set Pranamat ECO je vyroben tak, aby vydržel. Nevěříme ve vyhazování věcí. Na každý masážní set Pranamat ECO nabízíme dokonce 5letou záruku. Jsme tu již 11 let a naši první zákazníci stále používají ty stejné výrobky Pranamat ECO!